Yenikapı’daki Nevruz kutlamasına ‘Mansur Yavaş’ protestosu damga vurdu

Yenikapı’daki Nevruz kutlamasına ‘Mansur Yavaş’ protestosu damga vurdu

Mansur Yavaş Karşıtı Protestolar Yenikapı’daki Nevruz Kutlamasını Renklendirdi

Yenikapı’da gerçekleşen Nevruz etkinliği, Dem Parti’nin düzenlediği coşkulu bir etkinliğe sahne oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a karşı açılan pankartlar etkinliğe damga vurdu.

MANSUR YAVAŞ: “Paçavra Bayraklarla Yapılan Protestolara Karşılık Pamuk Şeker Dağıtımı”

Geçtiğimiz gün Saraçhane’de yaptığı konuşmada, Şırnak’ın Cizre ilçesinde gerçekleşen Nevruz etkinliğinde yaşananları eleştiren Yavaş, “Bir grup insanın ellerinde paçavra olarak gördükleri bayraklarla protesto etmelerine karşın, diğer bir etkinlikte katılımcılara pamuk şekeri dağıtıldı.” şeklinde konuşmuştu. Bu açıklamayı hatırlatan Dem Parti üyeleri, Mansur Yavaş’a karşı tepkilerini pankartlarla dile getirdi.

Yenikapı’da Mansur Yavaş’a Karşı Pankartlı Protesto

Bazı pankartlarda, “Mansur sen de pamuk şekeri al” yazıyor, bir kadının taşıdığı pankartta ise “Paçavra” kelimesi dikkat çekiyordu.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Yazılar