CHP, Cumhurbaşkanı adayını oy birliğiyle kararlaştırdı

CHP, Cumhurbaşkanı adayını oy birliğiyle kararlaştırdı

CHP, Cumhurbaşkanı adayını oy birliğiyle belirledi

CHP lideri Özgür Özel başkanlığında Parti Meclisi toplantı düzenledi. Toplantıda, CHP lideri Özel’in duyurduğu 6 Nisan’daki Olağanüstü Kurultay kararı Parti Meclisi tarafından onaylandı.

İMAMOĞLU’NUN ADAYLIĞI HEDEFLERİYLE ONAYLANDI

Öte yandan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığı da oy birliğiyle kabul edildi. İmamoğlu, yakın tarihlerde yolsuzluk iddialarıyla ilgili tutuklanmış ve Silivri Cezaevi’ne gönderilmişti.

CHP, İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olmasını oy birliğiyle belirledi

OLAĞANÜSTÜ KURULTAY 6 NİSAN’DA GERÇEKLEŞECEK

Chp Parti Meclisi kararının ardından CHP’nin 21. Olağanüstü Kurultayı, 6 Nisan Pazar günü saat 10.00’da Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde yapılacak.

CHP, İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olmasını oy birliğiyle belirledi

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saraçhane’deki protestolarda yaptığı konuşmada, “Bugün, seçimlere müdahale etmeye çalışanların planlarını gördük. Bu nedenle, tüzüğümüz çerçevesinde aldığımız kararla olağanüstü kurultayı toplamaya karar verdik” dedi.

Özel, “Partiyi olağanüstü kurultaya götürerek her türlü müdahaleye karşı çıktık ve bu kararı tüm Türkiye’ye duyurmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Yazılar