ERASMUS ÖĞRENCİLERİNDEN BİLİM, MÜHENDİSLİK VE TEKNOLOJİ MERKEZİ MAKİNE HANGAR’A ZİYARET

Kartal’da yaşayan gençlerin Makine Hangar’a kolaylıkla ulaşabilecekleri için fazlasıyla şanslı olduklarını dile getirere Vr Lab’da deneylerini gerçekleştiriliyorlar

YELİZ ORAKOĞLU'NUN FELSEFİ İZLERİ KARTAL BELEDİYESİ’NDE SERGİLENİYOR

Orakoğlu,ikinci kişisel sergisi olan ve 17. yüzyıl filozofu John Locke'un "Tabula Rasa" (boş levha) kavramından esinlenerek belirlediği serginin açılışı, sanatseverlerin ilgisi eşliğinde gerçekleşti.

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN TRAFİK VE İLK YARDIM HAFTASI’NDA ANLAMLI SEMİNER

Trafik kurallarına dikkat çekmek ve ilk yardımın önemine vurgu yapmak amacıyla düzenlenen ‘Panik Değil, İlk Yardım Kurtarır’ konulu seminere katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.

KARTALLI VATANDAŞLAR SABAH SPORUNDA BULUŞUYOR

Bilinçli Spor’ etkinliği bu yıl da Kartal’ın 4 farklı noktasında uzman eğitmenler gözetiminde başladı. Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve her hafta sonu tekrarlanacak.

YANLIŞ DİYETLER ZAYIFLATMIYOR TAM AKSİ KİLO ALDIRIYOR!

Doç. Dr. Müge Arslan, yanlış diyetlerin aslında kilo alımını tetikleyebileceği ve sağlığı olumsuz etkileyebileceğini ifade ederek, dengesiz beslenme ve hızlı kilo verme hedeflerinin, çoğu zaman beklenmeyen sonuçlara yol açabiliyor

HYUNDAİ SANTA FE RED DOT TASARIM ÖDÜLÜNÜ KAZANDI.

Beşinci nesil SANTA FE, uzatılmış dingil mesafesi ve genişletilmiş bagaj kapağı açıklığı sayesinde yolcu ve yükleme kapasitesi açısından sınıfının lideri olmaya aday. Oldukça geniş bir yaşam alanı sunarak

AFET İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ SAĞANAK YAĞMUR ALTINDAKİ TATBİKAT İLE GECEYİ HAREKETLİ GEÇİRDİ

Kartal Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü eğitmenlerinin gözlemi altında yapılan tatbikatta birçok hayati konu ele alındı.

TRAFİK KURALLARINI VE İLK YARDIMI, EĞLENEREK ÖĞRENDİLER

minik öğrencilerine ilk yardımın ve trafik kurallarının önemini anlatan seminer ve uygulamalı eğitim verdi. Eğitimlerini Kartal Belediyesi’nin yakın zamanda hizmete açtı.

KARTAL’IN CADDE VE SOKAKLARI MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR

Mayıs ayının gelmesiyle birlikte çalışmalarına hız veren Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atalar Mahallesi’nde kaldırım yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

KARTAL’IN GURURU ŞAMPİYON BOKSÖRDEN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’E ZİYARET

Genç sporcuyu büyük bir coşku ve sevinç ile karşılayarak kendisini tebrik eden Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş, şampiyon boksöre Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına çiçek takdiminde bulundu.

E-TEBLİGAT İLE KAMUDA DEV TASARRUF SAĞLANDI

Uraloğlu’nun açıkladığı rakamlara göre Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS) üzerinden son 5 yılda gönderilen elektronik tebligat sayısı 213 milyona ulaştı

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 1 MAYIS MESAJI

Yüksel, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği yolda ilerleyerek, birlik olacağız, birlikte olacağız, hep birlikte başaracağız ve ülkemize baharlar getireceğiz.

KARTAL’DA ‘23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI’NDA HAMLELER YARIŞTI

Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ile İstanbul Satranç İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve 2 gün süren turnuvaya farklı kategorilerde 270 satranç sporcusu katıldı.

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİNİN YEPYENİ ADRESİ ‘YALI YUNUS TOPSELVİ KÜLTÜR MERKEZİ’

Yalı-Yunus-Topselvi Kültür Merkezi; kültürel ve sanatsal etkinliklerin yeni merkezi haline geldi. Hafta sonlarını tiyatro ile değerlendirmek isteyen Kartallı vatandaşlar, Yalı-Yunus-Topselvi Kültür Merkezi’ni tercih etti.

BU KÜTÜPHANE ÇOK EĞLENCELİ!

En çok masal kitapları ve hayvan doğasını anlatan kitaplarla ilgilenen öğrencilere, Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Hilal Kıraç ve öğretmenleri eşlik etti.